“The Social Network” sau cum o sa ia Oscar Justin Timberlake

La un an dupa experimentul cinematografic al regizorului italian Dino Giarusso, care a adus pe marile ecrane “Feisbum!”, film dedicat universului Facebook, este randul regizorului David Fincher (cunoscut pentru “The Curious Case of Benjamin Button” si “Fight Club”) sa dea publicului cea de-a doua pelicula despre reteaua sociala. Spre deosebire de prima initiativa, filmul nu va aborda raportul existent dintre tineri si Facebook, ci va trece in revista geneza retelei.

Filmul, care va putea fi vizionat in cinematografe la sfarsitul acestui an – 15 octombrie 2010 in SUA, porneste de la anul 2004, anul infiintarii Facebook si ajunge pana in zilele noastre, acoperind totodata si povestea celor doi fondatori Mark Zuckerberg si Eduardo Savarin.

Iar in loc de incheiere: unul dintre rolurile importante ii va reveni lui Justin Timberlake. Completarea se impune, pentru ca  toate canalele de stiri anunta marea participare a baiatului de aur si in niciun caz lansarea unei noi productii hollywoodiene cu un subiect destul de interesant.

Buzz it!
VN:F [1.9.22_1171]
Da-mi o nota:
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
"The Social Network" sau cum o sa ia Oscar Justin Timberlake, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *