Morişca politică buzoiană: Na-ţi-o bună că ţi-am dres-o!

Recent, justiţia buzoiană — iată o probă de profesionalism — s-a pronunţat în cazul inspectorilor şcolari daţi afară de falanga politică instalată pe sofaua din str. Marghiloman, nu-ş ce număr! Toţi trebuie reintegraţi pe posturi şi cu drepturile băneşti pierdute, achitate! Şi aşa inspectoratele şcolare în sitemul brambura proliferat din 2000, sunt nişte instituţii parazitare, necesare a fi reformate total, vă puteţi imagina cum vor arăta în momentul punerii în aplicare a hotărârii instanţei? „Hai pleacă tu că am venit eu”! „păi să vezi, că sucită că învârtită, eu m-am învăţat aici, la tain, pe catedra mea e un suplinitor, lu’ ăla ce-i fac?” şi uite aşa va fi o tocmeală sterilă, cu accente burleşti, continuând compromiterea a ceea ce a mai rămas din ideia de şcoală, cu sau fără „tocială”…

Culmea e că şi directorii mătrăşiţi pe criterii politice din fruntea şcolior din judeţ, inclusv cel de la Nehoiu vor trebui repuşi în atribuţii.

Meţionez că atât inspectorii cât şi directorii erau pe posturile obţinute prin concurs, pentru care aveau contract managerial, cei noi fiind cu „delegaţie”. Fuga băieţi, acasă! Decontul delegaţiei — adică daţi banii celor uzurpaţi — şi ne întâlnim la concurs! Cum ar fi, de fapt, „na-ţi-o FRÂNTĂ, că ţi-am dres-o!”

Buzz it!
VN:F [1.9.22_1171]
Da-mi o nota:
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *