Ca un orgasm care nu vine

Săptămâna trecută s-a încercat să se mai aducă la vedere „lumea ştiinţifică”… Atenţie, explozie solară! Adicătelea vine soarele pe Pământ! Mă fugi de-a coalea! Păi până acuma ce-a făcut? A venit zilnic, mai devreme sau mai târziu, mai trist sau mai vesel, undă şi corpuscul, undă şi corpuscul… O rază de soare!!! Hopa, vineri s-a pornit explozia. Nu-i glumă. Gata, ne-am căcat pe noi! Vine, nu-i minciună, ferea !!

Se face sâmbătă, nimic zic eu! „Stai nu te pripi!” mă atenţioneză un prieten. „Ia vezi cataclismul de la otveu!” Mă uit şi-i răspund rapid: „mă nene o fi clismă, de acord, da nici chiar aşa!”.Acolo era sfârşitul lumii aci, la podul Mărărcieneni, deja. M-am dumirit şi am cugetat că poporul are din când în când nevoie de câte o dieree… verbală, sau ceva mormane de căcat să fie aruncate în ventilator, vorba „analiştilor”. „Nu, nu! stai cuminte, nu vorbi prostii, a apărut o tânără gaură neagră!” Rămân perplex, toată lumea e interesată de aşa ceva, de la Costică, cel mai sexi căprar de pe valea Sărăţelului şi până la Libidinosu din Parlamentul nost, achizitor de pipiţe!

„Domnule, găurica respectivă e aci, aproape de Soare, cam cât de departe esti tu din Gaura Văii până la Budapesta!” mă apostrofează şi Costi, energologul meu preferat. M-a trecut panica, păi eu ajung într-o zi acolo, mi-am zis. Aoileu, e pe noi! Mă frec la ochi, privesc în jur, ascult elecronii curgând dinspre Soare şi mă întreb dacă n-o fi o erecţie a acestuia la tinerica din apropiere?Da dece ajung particolele pe pământ? Ce-are cu noi? Fă-ţi nene amorul în cosmos şi lasă-ne pe noi liniştiţi! Ţi-ai găsit! Au început să apară tulburările neuronice ale „atacului magnetic!”Stimulate probabil de atracţia tinerei găuri negre: In Moldova Antonescu declară războiul „cuvintelor mai tari decât gloanţele”, în Ardeal, Boc îl cheamă în coaliţie pe Crin, Ponta stinge focul iubirii PNL-PSD, Roberta încalecă parlamentarii, Radu Moraru are saţiu şi pleacă de la Naşul, scandalul de la CNA, durea-i-ar capul, ia proporţii, apare un nou gag, tot pe banii noştri, şoriciul interlop!

Cum vi se pare? Păi, o gaura neagră, explozie sexuală pe românica, în contiguitate cu cea solară, şi un orgasm care nu vine…

Buzz it!
VN:F [1.9.22_1171]
Da-mi o nota:
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
Ca un orgasm care nu vine, 8.0 out of 10 based on 2 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *